Start-ups in de techsector

Everything happens online these days, including in our beautiful The Hague. The tech sector is very popular. More and more new companies with creative ideas are emerging in this sector. The objective is to grow as fast as possible and be unique in the technological field. These companies are also called start-ups. The tech sector is a broad market and thus offers many opportunities for start-ups. We have already listed a few impactful start-ups for you.

Gedeeltelijk

De start-up ‘Gedeeltelijk’ heeft een unieke web-app gecreëerd. ‘Gedeeltelijk’ helpt bedrijven te matchen aan de juiste werknemer. Tijdens het matchen houdt de app rekening met de doelstelling van het bedrijf. Ook is het verborgen talent van bestaande werknemers erg belangrijk. Waarom buitenshuis kijken als je de kwaliteiten al binnen de organisaties hebt rondlopen? En het is natuurlijk ideaal als je als organisatie nieuw talent met verborgen talent te creëren. ‘Gedeeltelijk’ heeft een positieve invloed op de arbeidsmarkt in Den Haag en is een prachtige aanwinst voor onze stad.

Direct Wonen

De huizenmarkt staat op z’n kop. Het is tegenwoordig lastig om woning te vinden. Niet alleen in onze stad, maar in heel Nederland. Om huiszoekenden te helpen, heeft De Haagse start-up ‘Direct Wonen’ een speciale webpagina gemaakt. De pagina is gemakkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat iedereen de juiste woning vindt. Je kunt bijvoorbeeld filteren op soort huis, afstand en woonplaats. Naast het zoeken naar woningen kun je zelf ook je woning aanbieden. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via de website. Zo simpel houdt Direct Wonen het graag.

Cybersprint

Internet is snel en makkelijk. Alles kan online geregeld worden. Dat is nou juist het gevaarlijke. Vaak vergeten mensen voorzichtig te zijn en hebben ze meestal geen beveiligde pc. Cybersprint biedt vanuit het kantoor in Den Haag daarom onlinebeveiligingssoftware aan en heeft hier een platvorm voor ontwikkeld. Door middel van veiligheidsscans wordt de kwetsbaarheid van je pc verholpen.

Published on Tuesday 27 September, 2022 / Security / Impact