Cyber Security Week

Jaarlijks wordt in Den Haag, de internationale stad van vrede en recht, de Cyber Security Week (CSW) georganiseerd. Voor young professionals en studenten die de digitale wereld willen betreden of verder willen verkennen, is deze week een gouden kans om te netwerken, bij te leren en te worden geïnspireerd.

Wat is de Cyber Security Week (CSW)?

De CSW is meer dan alleen een evenement. Gedurende een week worden er verschillende activiteiten, zoals de ONE Conference en netwerkevenementen georganiseerd die focussen op de nieuwste trends, technologieën en uitdagingen in de wereld van cyberveiligheid.

Wat is er zoal te doen?

Tijdens de CSW worden veel evenementen georganiseerd op het gebied van cyber security. Naast de ONE Conference, wordt Hâck The Hague georganiseerd waarbij hackers vanuit het Haagse stadhuis mogen proberen de systemen van de gemeente te hacken. Verder is er een netwerkevent waarbij talenten de kans krijgen om professionals uit de industrie te ontmoeten en wordt er een World Class lezing gegeven. Ook is er het Woman in Cyber, een evenement om te netwerken voor vrouwen in cyber of vrouwen die geïnteresseerd zijn om in dit vakgebied te werken.

Up-to-date

De digitale wereld evolueert snel, en cyberdreigingen evolueren mee. Voor young professionals en studenten is het essentieel om up-to-date te blijven en te leren van de besten uit het veld. Al deze evenementen bieden een uitstekende gelegenheid om waardevolle contacten te leggen die van nut kunnen zijn in jouw professionele leven. Alles over de Cyber Security Week en de evenementen vind je hier: www.cybersecurityweek.nl.

Klaar voor een studie of carrière in cyber?

Hier lees je meer over wat Den Haag jou als security professional te bieden heeft. 

Benieuwd wat Den Haag studenten biedt op het vlak van (Cyber)Security? Je leest het hier

Gepubliceerd op maandag 25 september, 2023