Klaar om je stempel te drukken op de toekomst van security en tech?

Maak kennis met Security Delta (HSD), het nationale veiligheidscluster dat zich sinds 2013 inzet voor de veiligheid van onze digitaliserende samenleving. 

Binnen dit ecosysteem werken meer dan 275 bedrijven, overheidsorganisaties en kennisinstellingen samen aan innovatieve veiligheidsoplossingen die impact hebben, zowel binnen als buiten Nederland.

Drie belangrijke pijlers

Bij HSD draait alles om het delen van kennis en samenwerking. Zij richten zich op drie belangrijke pijlers: Cybersecurity & -weerbaarheid, Data & AI/Intel, en Slimme Veilige Samenlevingen. Door expertise en ervaring te bundelen, creërt de HSD community innovatieve oplossingen die de basis vormen voor een digitaal weerbaarder Nederland. Hiervoor is een vruchtbare bodem nodig. Daarom wordt de HSD community ondersteunt met programma’s die toegang bieden tot kennis, innovatie, markt, financiering en talent.

Ideale locatie voor ambitieuze young professionals

Het nationale veiligheidscluster kent een sterke verankering in Zuid-Holland, met name in Den Haag, waar ook de HSD Campus staat. De Campus is dé ontmoetingsplek waar experts en talenten samenkomen om te werken aan de toekomst van security en tech. Dit maakt het de ideale locatie voor ambitieuze young professionals zoals jij.

Cyber Security Week

Eens per jaar organiseert Security Delta in samenwerking met een aantal andere partijen de Cyber Security Week. Deze week staat in het teken van cybersecurity in Den Haag. In de Internationale stad van Vrede en Recht werken allerlei organisaties samen om de wereld veiliger te maken. Tijdens de Cyber ​​Security Week komt alles samen. De vele evenementen bieden mogelijkheden om te netwerken, belangrijke spelers te ontmoeten, de laatste ontwikkelingen te bespreken, kennis te delen en bewustwording te creëren.

10-jarig bestaan HSD

Dit jaar viert HSD haar 10-jarig bestaan, een mijlpaal die de groei en impact van HSD illustreert. Ontdek de talloze carrièremogelijkheden, uitdagende programma’s en innovatieve samenwerkingen die op je wachten in Den Haag. Lees meer op de website van HSD -> securitydelta.nl of kijk op het HSD carrièreplatform www.securitytalent.nl.

Gepubliceerd op woensdag 13 september, 2023 / Security