ImpactFest 2022, hier moet je bij zijn!

Ben jij impactmaker en werk jij aan een betere wereld? Dan is ImpactFest 2022 voor jou the place to be. Klinkt ‘ImpactFest’ je bekend in de oren? Dat kan! Het is namelijk de grootste meet-up van Europa, waarbij vijftienhonderd mensen uit de hele wereld bijeenkomen. In 2016 vond de eerste editie plaats en inmiddels is het event niet meer weg te denken onder Haagse impactmakers. Alle aanwezigen maken zich hard voor de toekomst van onze stad, land en heel de wereld. Want impact maken doe je niet alleen, dat doe je samen.

ImpactFest wordt georganiseerd door ImpactCity. Dit is onderdeel van de Gemeente Den Haag. ImpactCity helpt ondernemers die werken aan duurzame innovaties voor een betere wereld, om zich in Den Haag te vestigen en om hun bedrijf verder op te schalen. ImpactCity helpt deze bedrijven onder andere met de toegang tot subsidies en financiering en door verbinding tussen ondernemers en andere relevante partijen in het ecosysteem te maken. Daarnaast bieden ze mogelijkheden voor het testen van producten en krijgen ondernemers hulp bij innovatieprojecten.

Koppen bij elkaar

Inmiddels organiseert ImpactCity de zevende editie van ImpactFest. Het doel? Impactmakers van over de hele wereld bij elkaar brengen. Dit eendaagse event vormt hét uitgelezen moment om te netwerken, kennis op te doen en te groeien als duurzaam bedrijf. Door een impactfestival te organiseren, brengt ImpactFest alle belangrijke stakeholders op hetzelfde moment bij elkaar. Het is een afwisselende en interactieve dag, met een programma dat je continu triggert om mee te denken over de toekomst. Dit doe je door middel van plenaire sessies, meetups en rondetafelgesprekken (‘roundabouts’).

De plenaire sessies vinden centraal plaats over de gehele dag en zijn voor iedereen interessant. Ben je op zoek naar wat meer verdieping? Ga dan naar een meetup of roundabout die aansluit bij jouw interesse. Ben je benieuwd naar de uitdagingen en adviezen van het bedrijf Too Good To Go? Of vind je Patagonia interessanter? Check de timetable op de website van ImpactFest en stel je eigen programma samen! Voor welke sessies meld jij je aan?

Hoe ziet jouw dag eruit op ImpactFest?

Terwijl je in de rij staat voor een kopje koffie raak je aan de praat met iemand over klimaatverandering en welke stappen zij heeft ondernomen voor een emissievrije bedrijfsvoering. Ondertussen denk je na welke meetup je gaat bezoeken straks. Je maakt in je hoofd een rondje langs de vier hoofdthema’s: ‘energy transition’, ‘food transition’, ‘climate adaptation’ en ‘circular economy’.

Na een stevige discussie over nieuwe manieren van voedsel produceren en een interessante presentatie van een duurzame ondernemer die vooroploopt in het vakgebied, begeef jij je naar de netwerkvloer, waar een duurzame lunch wordt geserveerd. Je kunt niet wachten om samen te werken met de berg aan nieuwe LinkedIn-connecties en hebt daarnaast een lijst met concrete actiepunten om te werken aan een betere toekomst. Geïnspireerd en vol energie om aan de slag te gaan, ga je weer naar huis.

Impact maken kun je leren

Ben jij een duurzame ondernemer, die vol met goede innovatieve ideeën zit of juist een gemotiveerde investeerder? Werk jij bij een kennis- of overheidsinstelling, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat? Of ben je een student en wil je impact maken? Dan ben je bij ImpactFest aan het juiste adres.

Op 15 november deel je in de Fokker Terminal jouw kennis met anderen en bespreek je met andere professionals hoe jij impact maakt of kunt maken. Leer van elkaar hoe je een goedlopende, duurzame onderneming runt en maak waardevolle connecties. Wie weet vind je wel een investeerder voor jouw duurzame startup.

Scoor nu je tickets

Kleine stappen maken het verschil. Wil jij ook impact maken? Meld je dan aan op www.impactfest.nl. Speciaal voor studenten en young professionals geldt een gereduceerd tarief. Je koopt dan een startup-ticket voor slechts € 15,- in plaats van € 45,-.

Wanneer? 15 november, 2022

Waar? Fokker Terminal

Tickets? €15,- voor startups en studenten via https://www.impactfest.nl/


Gepubliceerd op dinsdag 27 september, 2022 / Security / Impact